کدام مواد غذایی را نباید در فریز نگهداری کنیم؟

کدام مواد غذایی را نباید در فریز نگهداری کنیم؟ بعضی از مواد خوراکی را برای افزایش مدت ماندگاری باید در فریزر نگهداری شوند.

اما برخی دیگر از مواد غذایی به دلیل از بین رفتن ویتامین ها و مواد معدنی موجود در آنها نباید در فریزر گذاشته شوند.

نگهداری از هر ماده غذایی روش خاص خودش را دارد. استفاده از شیوه درست در حفظ سلامت و مواد مغذی موجود در آنها نقشی اساسی دارد.

یکی از اشتباهات رایجی که برخی از خانم ها انجام می دهند. همه مواد غذایی را درون یخچال قرار می دهند.

ما عادت کرده ایم از یخچال مان به جای کمد یا کابینت استفاده کنیم. هر ماده خوراکی را در یخچال می گذاریم برای اینکه بتوانیم زودتر پیدایش کنیم.

این کار علاوه بر مستهلک کردن یخچال، سبب خرابی یا بی خاصیت شدن برخی از مواد خوراکی میشود.

از این رو، برای جلوگیری از مصرف بیشتر انرژی و حفظ کیفیت مواد غذایی بهتر است بدانیم کدام مواد غدایی را نباید در فریزر یا یخچال نگهداری کنیم.

چه خوراکی هایی را در فریزر نگذاریم ؟

گوجه-فرنگی

گوجه فرنگی

گوجه فرنگی یک منبع غنی ویتامین سی است. بعد از فریز کردن گوجه فرنگی دیگر از ویتامین سی و لیکوپن موجود در آن که عاملی در پیشگیری از ابتلا به سرطان است خبری نخواهد بود.

سیر-در-فریزر

سیر

سیر بعد از قرار داده شدن در فریزر حالت سفتی و انسجام بافتهای خود را از دست می دهد.

بهترین محیط برای نگهداری سیر محلی خشک و خنک است.

سیب زمینی

نگهداری سیب زمینی خام در فریزر باعث تغییر بافت نشاسته آن میشود. قبلا در نوشته نگهداری سیب زمینی در فریزر به طور مفصل در این مورد بحث شده است.

بهترین محل برای نگهداری سیب زمینی با توجه به حفظ خواص ان در محیط آشپزخانه است.

پیاز

پیاز

بدترین ایده برای نگهداری پیاز داخل فریزر است. آب میان بافتی آن لایه های پیاز را نرم و غیر قابل مصرف می کند.

نان

فریزر شما نان را خشک کرده و اگر بیشتر از چند روز نان را در دمای فریزر نگهداری شود، کیفیت مناسب برای مصرف را نخواهد داشت.

زیتون

روغن زیتون

شما باید روغن زیتون را در محیطی خشک و تاریک نگهداری کنید چرا که مکانیسم و طبیعت روغن زیتون این طور بهتر حفظ می شود و خواص روغن زیتون حفظ شود.

عسل

هیچ نیازی به حفظ و نگهداری عسل در فریزر وجود ندارد. عسل ماده ای بسیار مقاوم در برابر فساد است.

و با قرار دادن عسل در فریزر آن را به حالتی کریستالی و ناخوشایند برای مصرف تبدیل می کنید.

راههای تشخیص عسل را اینجا بخوانید.

هیچ دیدگاهی ثبت نشده هنوز, شما اولین باشید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *