پنیر چدار چیست و از کجا آمده است ؟ در گذشته انگلستان تنها کشوری بود که در آنجا از این مدل پنیر  تولید می شد. چدار نام شهر کوچکی در جنوب غربی انگلستان است. این نام توسط “جوزف هاردینگ” سازنده اش، بر روی این پنیر گذاشته شده است. 

در اینجا طعم، ساخت، موارد کاربرد و خواص آن مورد بررسی قرار میگیرد.

( زمان تقریبی مطالعه این مطلب ۱ دقیقه )

این پنیر در رسته پنیرهای سفت قرار میگیرد. 

مدت زمان نگهداری پنیر چدار در یخچال

مواد تشکیل دهنده پنیر چدار چیست ؟

در حالت سنتی این پنیر از شیر گاو تهیه میشود. رنگ آن سفید یا کمی مایل به زرد است. طعم و رنگ آن به عمر پنیر دارد، وقتی سن پنیر از ۹ ماه می گذرد، رنگ آن مایل به زرد و طعمش تیزتر میشود. 

اما امروزه برای تولید راحت تر یا ارزان تر از پایه گیاهی برای تولید پنیرچدار استفاده میکنند. طوریکه رنگ نارنجی آن از گیاهی به نام “آناتو” بدست می آید. 

بافت این پنیر هم مثل طعم آن به سن آن بستگی دارد. هرچقدر عمر آن بیشتر میشود، سطحش کریستالی تر و رنگش زردتر میشود.

موارد مصرف

در طیف وسیعی از غذاها از این پنیر استفاده میشود. مثل چیزبرگر، انواع ساندویچ ذعالی، انواع پاستاها، سیب زمینی های ویژه در کافه ها حتی در پیتزها راه خود را باز کرده است. 

کالری و خواص پنیر چدار چیست؟

خواص، ویتامین ها  و کالری در هر ۱۰۰ گرم از این پنیر به شرح جدول زیر است.

خواص در هر ۱۰۰ گرممقدار
کالری۴۰۳
پروتئین۲۴.۹ گرم
چربی ۳۳ گرم
ویتامین A۱۰۰۲ واحد
ویتامین D۱۲ واحد
ویتامین E۰.۳ میلیگرم
ویتامین B6۰.۱ میلیگرم
ویتامین B12۰.۸ میلیگرم

زمان نگهداری پنیر چدار در یخچال و فریزر

مدت زمان نگهداری این پنیر در یخچال بین ۳ الی ۴ هفته است و زمان نگهداری آن در فریزر بین ۶ الی ۸ ماه می باشد.

نکته : به علت سفتی این پنیر، معمولا آنرا به صورت رنده شده یا ورقه های نازک استفاده میکنند. توصیه میشود. قبل از فریز کردن، آن را رنده یا ورقه ورقه کنید.

نکته عمومی : فریز کردن و یخزدایی کردن مدام از پنیر باعث افت کیفیت یا فساد آن می شود.

هیچ دیدگاهی ثبت نشده هنوز, شما اولین باشید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *