همه چیز درباره پنیر بوترکیزه

پنیر بوترکیزه یا بوتوکیزه  (به آلمانی Butterkäse) پنیر آلمانی است. در دسته پنیرهای چرب و نیمه سخت.  این پنیر از شیر گاو تهیه میشود.

نگهداری پنیر بوترکیزه در یخچال

ساخت، طعم و تاریخچه

بوترکیزه به آلمانی به معنی پنیر کره ای است. همانطور که از اسم آن پیداست، این پنیر طعم کره ای دارد، طعم و عطر ملایم آن،  پنیر گودا را یادآوری می کند. بافت این پنیر نیمه سخت با سطحی صاف و رنگش سفید، زرد کمرنگ یا نارنجی کمرنگ است. 

از شیر پاستوریزه گاو بدست می آید. زمان آماده سازی آن بین ۳ الی ۴ هفته است. 

اولین بار در سال ۱۹۲۸ میلادی در کشور آلمان ساخته شده، در حال حاضر در سراسر آلمان تولید و مصرف میشود. 

نحوه مصرف

تکه های برش خورده پنیر بوترکیزه به ساندویچ اضافه میکنند. یا این پنیر را هنگام پخت و پز داخل غذا ذوب می کنند. شبیه به پنیر پیتزا.

زمان نگهداری پنیر بوترکیزه در یخچال و فریزر

مدت زمان نگهداری این پنیر در یخچال ۵ الی ۶ هفته است. و زمان نگهداری آن در فریزر ۶ ماه است.

توصیه می شود. بعد از یخ زدایی از پنیر فریز شده، آن را به مصرف برسانید  و دوباره فریز نکنید.

کالری و خواص

پنیر بوترکیزه از دسته پنیرهای چرب است. از همین رو، شامل مقداری کلسترول می باشد. اما، نباید از خواص آن چشم پوشی کرد. 

میزان بالای پروتئین، کلسیم و ویتامین A موجود در این پنیر، از آن یک رژیم غذایی مقوی و پرانرژی می سازد.

در جدول زیر میزان کالری و خواص آن در هر ۱۰۰ گرم مندرج شده است.

خواصمیزان
کالری۳۵۷
چربی۳۲.۱ گرم
کلسترول۱۰۷ میلیگرم
پروتئین۲۱.۴ گرم
سدیم۶۴۳ میلیگرم
کلسیم۷۱۴ میلیگرم
ویتامین A۷۱۴ میلیگرم

هیچ دیدگاهی ثبت نشده هنوز, شما اولین باشید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *