نوشابه پروبیوتیک یک نوشیدنی سالم

وقتی به گذشته ی ایران نگاه می کنیم می بینیم که سرشار از دانشمندان و بزرگانی بوده که امروز، پایه های علم دنیا بر روی علم و دانش تولیدی آن ها بنا شده است؛

یعنی ما امروز از سرزمین دیگری آمده ایم، یا آن ها از جایی دیگر آمده بودند و هویت ایرانی نداشتند؟

خب هیچکدام. بلکه فقط خودباوری حسی است که در ما کمرنگ شده است.

چه از طرف جوان هایی که امروز باید بار پیشرفت علمی کشور را به دوش بکشند تا هم تراز با جهان باشند.

و چه از طرف مردمی که باید از پیشرفت ها

اختراعات و تولیدات داخلی حمایت کنند تا انرژی و حمایتی باشد برای حرکت همیشگی رو به جلو

حکایت کشور ما مدتی است به همان حکایت همیشگی مرغ همسایه غاز است اشاره می کند.

کسی هم توجه نمی کند اگر به همین مرغ خودمان هم برسیم به قدر غاز همسایه پروال می شود.

یا لاقل اگر هم اندازه غاز نشد، از این بی جانی و مردگی در می آید.

نه اینکه ولش کنیم به امان خدا تا کلا از دست برود.

تولید ملی هم از آن چیزهایی است که مردم باید از آن حمایت کنند تا جوانان انگیزه داشته باشند به سمت خلاقیت ها و اختراعات جدید پیش بروند

یکی از این محصولات حاصل خلاقیت و علم جوانان ایرانی نوشابه پروبیوتیک است.

نوشابه پروبیوتیک در کرمانشاه ساخته شده و اختراع یک دانشمند جوان کرمانشاهی است که هیچ نمونه خارجی و داخلی ندارد.

از آنجایی که بهترین حالت این است که ما ترکیبات مفید برای سلامتی و درمان را همراه غذا بگیریم،

غذاهای فراسودمند بهترین گزینه برای پیشگیری و درمان بیماری ها هستند.

زیرا مصرف این ترکیبات بصورت دارو مسلما بدون خطر نخواهد بود و هم اینکه از این طریق قبل از اینکه به بیماری دچار شویم از مبتلا شدن به آن جلوگیری می کنیم.

غذاهای سلامت زا برای اولین بار در سال ۱۹۸۰ در ژاپن مورد استفاده قرار گرفت.

و به دلیل تقاضای بسیار زیاد مردم برای غذاهای فراسودمند محصولات عملگرا به سرعت گسترش یافت.

که شامل محصولات لبنی، گوشتی، غذای کودک، غلات، نوشیدنی ها و… می باشند.

غذاهای فراسودمند دسته بندی های مختلفی دارند که پروبیوتیک ها هم یک دسته از آن ها هستند.

پروبیوتیک ها مکمل های زنده ی غذایی هستند که کار اصلی آنها برقرار کردن تعادل در فلورمیکروبی روده است.

فایده های زیادی مانند کاهش کلسترول،

مقابله با انواع سرطان ها، کمک به سیستم ایمنی بدن، جلوگیری از پوکی استخوان و … دارند.

نوشابه پروبیوتیک در کرمانشاه برای اولین بار به عنوان یک محصول فراسودمند اختراع و به تولید رسیده است.

پروبیوتیک ها در حال حاضر به عنوان برترین محصولات غذایی عملگرا شناخته می شوند.

این روزها که پروبیوتیک ها با اثراتی که بر سلامتی انسان می گذارند و یکی دوتا هم نیستند، حسابی سر و صدا کرده اند و هر روز خبر جدیدی از تحقیقات دانشمندان درباره ی اثرات آنها می شنویم.

از طرفی دیگر مضرات انواع نوشابه چه معمولی،

چه رژیمی و چه انرژی زا و … هم نقل مجالس شده است؛

حالا در نظر بگیرید چه ترکیب جالبی می شود اگر ضررهای نوشابه را بگیریم و به جای آن یکی از محبوب ترین مکمل های محصولات فراسودمند را به آن اضافه کنیم.

نوشابه پروبیوتیک در کرمانشاه توسط دانشمندان جوان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه که در نوع خود نیز یک محصول بی نظیر است ساخته شده است.

در این نوشیدنی هر گونه افزودنی خوراکی و غیر خوراکی حذف شده است

و همچنین برای شیرین کردن آن بجای شیرین کننده های معمول مانند شکر و یا شکرهای مصنوعی از عصاره ی گیاه استویا استفاده شده تا مضرات آن تا حد ممکن گرفته شود.

علاوه بر آن مکمل پروبیوتیک به آن افزوده شده تا یک نوشیدنی جدید فراسودمند به سبد محصولات فراسودمند اضافه شود.

نوشابه پروبیوتیک برای اولین بار در دنیا،

در ایران و در استان کرمانشاه توسط متخصصان ایرانی ساخته و به بهره برداری رسیده است و هیچ نمونه مشابهی ندارد.

این نوشیدنی آسیب های نوشیدنی های مشابه را به بدن نمی زند و شما می توانید

از طعم دلنشین نوشابه همراه با خاطری آسوده لذت ببرید.

منبع از وبسات رسمی توکا پروبیوتیک

هیچ دیدگاهی ثبت نشده هنوز, شما اولین باشید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *