برنج ایرانی مصرف کنید

برنج یکی از اصلی ترین و رسمی ترین مواد غذایی در سفره های ایرانی است. انواع برنج ایرانی از مرغوب ترین برنج ها  در سراسر دنیا به حساب می آید. بر اساس آمار اعلام شده میزان مصرف سرانه برنج در سال برای هر ایرانی ۳۶ کیلو گرم است ،ایرانی ها تقریبا ۷ برار اروپا یی ها برنج مصرف میکنند ، اما نسبت به ساکنین شرق آسیا برنج کمتری مصرف میکنند.با توجه به اینکه قوت غالب هر ایرانی  برنج است. باید از سالم بودن این ماده غذایی اطمینان کامل داشت و نوع مرغوب آن را مصرف کرد.

نا مرغوب بودن و آلوده بودن برنج به سموم شیمیایی حتی به میزان کم با توجه به مصرف بالای این مواد خوراکی می توان تاثیرات سویی بر سلامتی خانواده داشته باشد . پس بهتر است راههای تشخیص برنج خوب و مرغوب را از نوع نا سالم و نا مرغوب آن را یاد بگیریم البته این راههای تشخیص معمولا از روی ظاهر و مشخصات فیزیکی برنج است و قطعی ترین راه برای تشخیص برنج آلوده به سموم ودستکاری ژنتیکی شده همان روش های آزمایشگاهی است.

برنج ایرانی یکی از بهترین و سالم ترین برنج ها در دنیا محسوب می شود، پس با مصرف برنج ایرانی می توان از سالم بودن آن اطمینان کامل داشت ، ودیگر نگران تراریخته بودن و آلوده بودن  به سموم شیمیایی را نداشت .

ویژگی های انواع برنج ایرانی

دارای عطر و طعم خاصی هستند اگر یک مشت کوچک آن را در دست بمالید و روی آن با دهن بدمید و بو بکشید عطر خاصی به مشام می رسد.  معمولا برنج درجه یک ایرانی یک دست هستند ، یعنی دارای نیم دانه های شکسته و یا به اصطلاح نیم دانه نیستند برنج ایرانی سفت و سخت بوده و به راحتی نمی شکند.

برنج ایرانی دارای قابلیت گوارشی و هضم پذیری آسان است به دطوری که بعد از مصرف باعث احساس سنگینی و یا نفخ بعد از سیری نمی شود. برنج ایرانی معمولا ساعتها بعد از پخت خوش خوراک و نرم باقی می ماند و طعم اولیه خود را از دست نمی دهد.

برنج

بهترین ارقام برنج ایرانی

ارقام صدری

ارقام صدری از بهترین و مرغوبترین ارقام کیفی برنج بومی یا محلی کشور بوده که در استان گیلان کشت می گردد. این ارقام دارای طول زیاد و عرض کم، ظاهری کشیده، جنس گچی و رنگی سفید متمایل به کرم می باشند، و همینطور از نظر عطر، طعم و خاصیت پخت بسیار عالی می باشند ، و در آزمون مالش بین دو کف دست، چربی بخوبی قابل لمس می باشد . از انواع صدری می توان به حسن سرایی، سالاری، دم سیاه، دم سفید، دم زرد، دم سرخ، علی کاظمی، هاشمی و شاه پسند اشاره کرد.

ارقام طارم

ارقام طارم همانند صدری از بهترین و مرغوبترین ارقام کیفی برنج می باشند ، که مبدأ آن استان مازندران و نسبت به نوع صدری کمی کوتاه و چاقتر، جنس گچی، دارای رنگ سفید متمایل به کرم و برنج پخته شده آن ساعتها پس از پخت خوش خوراک و نرم باقی می ماند ، و در آزمون مالش بین دو کف دست نیز همانند برنج صدری چربی دانه قابل لمس است. از انواع طارم می توان به موسی طارم، طارم دیلمانی، ستگ طارم، طارم رشتی، اعلمی طارم، طارم امیری، طارم محلی و رشتی سرد اشاره داشت .

برنج های وارداتی

برنج های وارداتی (هندی و پاکستانی)  با توجه به ویژگی های غیر معمول و غیر طبیعی که دارند مشکوک به دستکاری ژنتیکی هستند . مصرف آن ها می تواند منجر به بروز مشکلات گوارشی و سایر مشکلات برای سلامت انسان شود . این برنج ها به گونه ای است که هر اندازه در آب جوش حرارت می بیند، به اصطلاح شل یا له نمی شود و این خیلی غیرطبیعی است. به علاوه ادعای ضد آفت بودن این برنج ها نیز مسئله دیگری است، که احتمال استفاده از مواد شیمیایی را در فرآیند تولید این برنج ها تقویت می کند ، که با اثبات این موضوع، می توان با قاطعیت اعلام کرد که این ترکیبات شیمیایی به هیچ وجه توصیه شده نیستند، و تهدید جدی برای سلامت مصرف کنندگان به شمار می روند .

کلام آخر

یکی از مزیت های رقابتی برنج های وارداتی نسبت به برنج ایرانی قیمت نسبتا پایین این نوع برنج هاست. با کمی تامل می توان دریافت، پایین بودن قیمت این محصول وارداتی می تواند دلیلی بر نا مرغوب بودن و مشکل داشتن آن باشد. فراموش نکید هر محصولی یا جنسی که ارزان باشد دلیلی دارد. به هر حال بهتر است همیشه بهای کیفیت را پرداخت کنیم .با مصرف برنج های مرغوب ومناسب و البته ایرانی سلامتی خود و خانواده هایمان را به مخاطره نیاندازیم. همیشه سالم بودن مواد غذایی را نسبت به قیمت آن در ارجهیت قرار دهیم.

راههای دریافت اپلیکیشن آسان بسان

هایپرمارکت آنلاین سیب اپهایپرمارکت آنلاین در کافه بازارهایپرمارکت آنلاین در گوگل پلی

 

 

سوپر مارکت آنلاین آسان بسان چیست؟

امروز کرمانشاه ، فردا ایران

هیچ دیدگاهی ثبت نشده هنوز, شما اولین باشید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *