مدت نگهداری بامیه در فریزر

قبل از نگهداری بامیه در فریزر باید آن را آماده کنید. در ادامه مراحل آماده سازی و مدت زمان نگهداری بامیه در یخچال را توضیح می دهیم.

بامیه در ماه های محدودی از سال به مدت کوتاه و قیمت خیلی مناسب در بازار موجود میشود. از همین رو، در این مدت خانمهای کدبانو، به مقدار زیاد بامیه تهیه میکنند، و انواع مواد خوارکی نظیر ترشی، شوری از بامیه تولید میکنند، و بخشی از آن هم فریز میکنند.

بهترین روش نگهداری بامیه در فریزر

مراحل آماده سازی بامیه برای فریز کردن

برای حفظ کیفیت و بافت بامیه بایست ابتدا آنرا کمی جوشاند.

ابتدا بامیه های به خوبی شسته و سپس قسمت انتهای بامیه – اصطلاحا چوب آن را – از بامیه جدا کنید، با استفاده از چاقو و تخته ساطور، این کار سریعتر انجام میشود. بعد، آن را داخل آب در حال جوشیدن بریزید. اجازه بدهید حدود ۳ تا ۴ دقیقه جوش بخورد.

بامیه های داخل آبکش ریخته، و با آب سرد آبکش کنید. هرچقدر آب سردتر باشد. کیفیت بامیه بیشتر حفظ میشود.

در این حالت بامیه های خنک شده اند، اجازه دهید، آب اضافه آن خارج شود. سپس بامیه ها را به داخل کیسه فریزر منتقل کنید.

توجه داشته باشید، بسته ها به اندازه ای بسته بندی کنید، که بعد از یخ زادیی دوباره مجبور به فریز کردن آن نباشید.

زمان نگهداری بامیه در فریزر

اگر مراحل بالا را انجام دهید، بین ۱۰ الی ۱۲ ماه میتوانید، بامیه را در فریزر نگهداری کنید.

نحوه یخ زدایی بامیه

بامیه را به سه روش میتوانید یخ زدایی کنید.

  • انتقال بامیه از فریزر به یخچال به مدت ۲۴ ساعت
  • گذاشتن بسته بامیه داخل آب هم دمای اتاق
  • قرار دادن بسته فریز شده به مدت ۳ الی ۵ ساعت
  • دیفراست کردن (یخ زدایی) توسط مایکروویو

نکته مهم بعد از یخ زدایی بامیه، نگهداری آن است. دو ساعت بعد از یخ زدایی باکتریهای داخل بامیه فعال میشوند. و این ماده غذایی در معرض فساد سریع قرار میگیرد. توصیه میشود. بعد از یخ زدایی خیلی سریع بامیه را در پخت و پز استفاده کنید.

هیچ دیدگاهی ثبت نشده هنوز, شما اولین باشید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *