مدت زمان نگهداری مواد غذایی در فریزر

بهترین روش برای جلوگیری از فاسد شدن مواد غذایی نگهداری آنها در دمای پایین است. معمولا این مواد را در فریزر نگهداری می کنند. اما این روش دارای عیب بزرگ است، مواد غذایی که در فریزر نگه داشته می شوند همیشه تازه باقی نمی مانند.

باکتری ها توانایی رشد و تکثیر در فریزر را ندارند. این بدان معنی نیست که می توان مواد خوراکی را به صورت نامحدودی در فریزر نگهداری کردهرچه از مدت زمانی که مواد غذایی در فریزر نگهداری شوند کیفیت این مواد نیز پایین خواهد آمد.

هر نوع مواد غذایی زمان ایده آلی برای نگهداری در فریزر دارند و باید به این زمان توجه داشت تا از نگهداری بیش از اندازه این مواد در فریزر خودداری کرد.

زمان نگهداری مواد خوراکی در فریزر برای انواع مواد غذایی متفاوت است. همچنین، بعضی از مواد غذایی را کلا نباید در فریزر نگهداری کرد که در ادامه با آنها آشنا می شویم.

مدت زمان نگهداری مواد غدایی در فریزر:

انواع نان و دسر

  • نان عادی و رول پخته – ۲ الی ۳ ماه
  • نان عادی و رول نپخته – ۱ ماه
  • کلوچه‌های پخته – ۶ الی ۸ ماه
  • خمیر کلوچه – ۳ ماه
  • کیک پخته بدون خامه – ۲ الی ۳ ماه
  • کیک پخته با خامه – ۱ ماه

انواع گوشت

  • بره و گوساله – ۹ ماه
  • استیک – ۶ الی ۱۲ ماه
  • گوشت گاو خرد شده – ۴ الی ۶ ماه
  • مرغ و بوقلمون به صورت کامل – ۱۲ ماه
  • مرغ و بوقلمون تکه شده – ۹ ماه
  • گاو و مرغ – ۳ الی ۴ ماه
  • زبان، جگر، قلوه و دل – ۳ الی ۴ ماه
  • غذاهای دریایی
  • ماهی عادی – ۶ ماه
  • ماهی پرچرب – ۲ الی ۳ ماه
  • ماهی پخته – ۴ الی ۶ ماه
  • ماهی دودی – ۲ ماه

لبنیات و تخم‌مرغ

  • کره حیوانی – ۶ الی ۹ ماه
  • کره گیاهی – ۱۲ ماه
  • پنیر سفت – ۶ ماه
  • پنیر نرم – ۶ ماه
  • بستنی – ۲ ماه
  • ماست – ۱ الی ۲ ماه

میوه و سبزی‌ها

  • میوه (مرکبات) – ۳ ماه
  • سایر میوه‌ها – ۹ الی ۱۲ ماه
  • مغز میوه – ۳ ماه
  • سبزیجات – ۸ الی ۱۲ ماه

نوشیدنی‌ها

  • شیر – ۳ الی ۶ ماه
  • آب میوه خانگی – ۶ ماه
  • آب میوه کنسانتره – ۱۲ ماه

خوراک هایی که نباید در فریزر نگهداری کرد

انواع کالباس، مواد غذایی وکیوم، تخم‌مرغ با پوست، تخم‌مرغ‌ آب‌پز، قهوه، سس مایونز، سرشیر، دوغ، پنیر خامه‌ای، پودینگ، کاستارد پای، سالاد، انواع سس سالاد، کنسرو ماهی، پاستای نپخته، برنج نپخته،  صبحانه‌های آماده، سیب زمینی، بادمجان، کاهو، تربچه، انواع جوانه‌ها، نوشیدنی‌ها حاوی کربنات

نکته:

بهتر است دمای فریزر ۱۸ درجه سانتی‌گراد زیر صفر باشد. برای نگهداری مواد خوراکی در فریزر، بسته‌های مواد غذایی را محکم کنید تا هوا داخل آن نرود. فراموش نکنید که روی بسته‌های مواد غذایی که در فریزر می‌گذارید، برچسب بزنید.

هیچ دیدگاهی ثبت نشده هنوز, شما اولین باشید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *