مدت زمان نگهداری باقلا در فریزر و یخچال

باقلا از دسته حبوبات است، اما قبل از فریز کردن باقلا ابتدا کارهای زیر را انجام دهید تا هم کیفیت آن حفظ شود و هم مدت زمان نگهداری باقلا در فریزر افزایش یابد.

( مدت زمان مطالعه این مطلب کمتر از ۱ دقیقه )

مدت زمان نگهداری باقلا در فریزر و یخچال چقدر است ؟

زمان نگهداری باقلا پخته شده در یخچال ۲ روز است، و در فریزر بین ۱۰ الی ۱۲ ماه است. اما قبل نگهداری باقلا در فریزر باید کارهای زیر را انجام دهید، تا علاوه بر حفظ کیفیت آن، طعم و بافت آن هم از بین نرود.

شرایط نگهداری باقلا

نکات قبل از فریزر کردن باقلا

  • ابتدا باقلاها را پوست کنده
  • آنها را بشویید
  • آنها را درون آب جوش به مدت ۳ دقیقه ریخته
  • سریعا با آب سرد آبکش کنید
  • اجاز بدهید آب آنها خارج شود
  • بسته بندی کنید و سریع به فریزر انتقال دهید

چرا باید قبل از فریزر کردن باقلا کمی آنها بپزیم ؟

این کار باعث میشود که بافت باقلا کمی نرم شده و بعداز دیفراست (آب شدن یخ) و بعد از پخت کامل  سفت نباشد، و طعم و حس تازگی در دهان حس شود.

راه تشخیص سالم بودن باقلا در فریزر چیست ؟

بهترین راه تشخیص باقلا بعد از دیفراست بو کردن آن است، و بهتر است برای اینکه باقلا دیرتر خراب شود حجم بسته آن را کمی بزرگ یا به اصطلاح چاق بگیرید.

باقلا به علت طعم لذیذ آن و استفاده در غذاهای ایرانی، همواره عضو دیرین آشپزخانه ها بوده است. اما بخاطر عدم وجود شرایط نگهداری از آن فقط در ماه های خاصی از آن استفاده می شده است. خوشبختانه امروزه با توجه به ورود فریزر و یخچال به تمامی خانه ها، این امکان بوجود آمده، که در تمامی فصول سال این صیفی دلنشین را داشته باشیم.

هیچ دیدگاهی ثبت نشده هنوز, شما اولین باشید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *