لیست کامل ادویه جات

ادویه جات یکی از اصلی و ضروری ترین مواد در پخت و پز محسوب می شوند.

هر غذایی حداقل با یک یا دو ادویه، طعم دار می شود. حال تصور کنید اگر غذا بی عطر و طعم باشد! خوردنش واقعا غیرقابل تصور است.

ادویه جات

ادویه‌ها و گیاهان معطر علاوه بر اینکه مقدار مناسبی ویتامین، املاح و فیبر به غذا اضافه می‌کنند، حاوی آنتی‌اکسیدان‌هایی هستند که عوامل تخریب کننده سلول‌ها یعنی رادیکال‌های آزاد را خنثی می‌کنند.

ادویه‌های که توسط انجمن ملی سرطان به عنوان مواد ضد سرطان معرفی شده‌اند: پونه، آویشن، رزماری یا اکلیل کوهی، رازیانه، زردچوبه، زیره‌سیاه، بادیون، گشنیز، زیره سبز و ترخون. با اندازه‌گیری میزان آنتی‌اکسیدان‌ها مشخص شده که مواد آنتی‌اکسیدانی موجود درپونه، از ویتامین E که آنتی‌اکسیدانی قوی است، برای سلامتی بدن مفیدترمی‌باشد.

بعضی از انواع مشابه این ادویه‌ها مثل زیره سبز، رازیانه، ترخون و زیره سیاه حاوی موادی به‌نام (ترین) هستند که مانع از رشد تومورها شده و مقدار کلسترول خون را کاهش می‌دهند به ویژه ترخون که خاصیت ضد سرطانی مناسبی دارد.

حتما این را می دانید که طعم ادویه ها با هم فرق می کند.

یکی طعمی شیرین دارد، یکی خوشبوست و یکی تند و تیز است. باید ببینید چه غذایی می خواهید درست کنید، آن وقت باید ادویه های آن را هم شناسایی کرده و در پختن آن غذا استفاده کنید.

هر کشوری غذاهای مخصوص به خودش را دارد. هر کدام از غذاها هم با ادویه یا ادویه های مناسبی طعم دار می شوند.

لیست کامل انواع ادویه جات همانطور که می دانید طعم هر غذایی به ادویه هایی بستگی دارد که به آن غذا اضافه می شود.

از آنجا که هر غذایی و هر خوراکی ادویه های مخصوص خود را دارد.

ادویجات

لیست کامل ادویه جات

آسان بسان این مقاله انواع ادویه های مخصوص هر غذا را به شما عزیزان معرفی می کنیم:

ادویه پلو

ترکیب آن : گل سرخ یا گل محمدی – زیره- دارچین -زنجبیل – جوز هندی – میخک و هل

ادویه آب گوشت

خیلی ها فکر می کنند آبگوشت ادویه ای ندارد و بیشترایرانی هاآبگوشت را با زردچوبه و فلفل و برگ بو درست می کنند

زردچوبه – دارچین- فلفل سیاه – جوز هندی – بادیان – میخک

ادویه ترشی

ترشی هم ادویه دارد و زدن ادویه مخصوص به ترشی باعث می شودکه طعم خیلی بهتری پیدا کند .

این ادویه برای ترشی لیته و ترشی مخلوط و هفت بیجار خیلی عالیست

نعنا خشک – گلپر – تخم گشنیز – تخم سیاه دانه -زیره سیاه و سبز – کاری –

ادویه ترشی بادمجون

گلپر – زردچوبه

ادویه ماست و خیار

فلفل سیاه , نعنا خشک , ریحان , مرزه , ترخان خشک و پودر گل محمدی

ادویه فلافل

زیره سبز , کاری , زنجبیل , فلفل قرمز

ادویه کوکو سبزی

پودر گل محمدی , کاری , دارچین , فلفل سیاه

ادویه مرغ و ماهی

برای از بین بردن بوی مرغ و ماهی بهترین ادویه زنجبیل و پودر سیر است

ادویه کباب تابه ای

فلفل سیاه , پودر لیمو عمانی , کمی زردچوبه وسماق .موقع سرو هم میشه دوباره سماق استفاده کرد

ادویه مرغ

ادویه برای خوراک های مرغ که بصورت گوشت لخم فیله هست و برای تهیه خوراک استفاده شود, ادویه کورما و تیکا و گراماسالا هست

این دو ادویه نوعی کاری ست و از مخلوط ۲۰ نوع ادویه با فرمول خاصی تهیه شده که بهترست آماده خریداری شوند

ادویه سوپ

سوپ ها ادویه های خاصی دارند که خیلی گسترده ست و سلیقه ای , پس بسته به ذائقه شخصی به انها ادویه میزنند.

مثلاً به سوپ جو کمی پودر آویشن میزنند ،در کل برای همه سوپ ها بهترست یک یا دو عدد برگ بو

اضافه کنید و ببینیند چقدر خوش طعم و بو میشودکه البته موقع سرو باید آنها را برداشت

ادویه خورش قیمه

ادویه خاص خورش قیمه پودر لیمو عمانی

و دارچین و کمی پودر گل محمدیست

بعضی ها بجای گل محمدی از گلاب استفاده می کنند که سلیقه ای هست

ادویه چلوکباب

سماق قرمز و یا سماق قهوه ای

( فرق این سماق ها ، سماق قرمز رنگ دهنده ست و ترشی کمی دارد

و سماق قهوه ای رنگ دهنده نیست ولی خیلی ترش ترست )

پس نسبت به ذائقه خودتان یکی رو انتخاب کنید.

دلیل استفاده از سماق بر روی کباب اینست که وقتی گوشت کباب شود کمی مواد سمی در گوشت تولید شده و سماق این سم را از بین می برد.

جهت اینکه خرید های خود را سریع و آسان تهیه کنید، بر روی این لینک کلیک کرده و اپلیکیشن آسان بسان را نصب کنید.

 

  راههای دریافت اپلیکیشن آسان بسان

هایپرمارکت آنلاین سیب اپهایپرمارکت آنلاین در کافه بازارهایپرمارکت آنلاین در گوگل پلی

 

 

سوپر مارکت آنلاین آسان بسان چیست؟

امروز کرمانشاه ، فردا ایران

هیچ دیدگاهی ثبت نشده هنوز, شما اولین باشید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *