فواید و مضرات شکلات صبحانه نوتلا Nutella

شکلات صبحانه نوتلا Nutella  بسیار محبوب و خوشمزه است که طرفداران بسیاری در دنیا دارد.

شکلات صبحانه زمانی که کاکائو نایاب بود از ترکیب فندق با کاکائو و … تهیه و روانه بازارشد اولین شیشه نوتلا درسال ۱۳۶۴ در ایتالیا عرضه شد

و از آن زمان شکلات صبحانه نوتلا Nutella محصول مورد علاقه میلیون ها کودک و حتی بزرگسال در تمام نقاط جهان شد.

با توجه به محبوبیت این شکلات صبحانه و اخبار و شایعات در مورد ترکیبات شکلات صبحانه نوتلا در خصوص فواید و مضرات نوتلا صحبت خواهیم کرد

فواید نوتلا

۲ قاشق غذاخوری نوتلا ۴ درصد نیاز روزانه به آهن و ۴ درصد نیاز روزانه به کلسیم را تامین می‌کند.

آهن به بدن کمک می‌کند که گلبول‌های قرمز تولید کند و برای سلامتی سیستم ایمنی بدن لازم است.

نوتلا نیز مانند هر شکلات سیاه دیگر با افسردگی مقابله می‌کند.

زمانی که دچار افسردگی و استرس می‌شوید روزانه ۱ قاشق از این خمیر خوشمزه‌ی کاکائویی کافی است که به لطف منیزیم موجود در آن لبخند به لبانتان بازگردد

شکلات صبحانه نوتلا nutella برای افراد لاغر مفید است.

افرادی که می‌خواهند کمی چاق شوند لازم است که میزان کالری دریافتی روزانه‌اش را افزایش دهد.

بهتر است این افزایش کالری با مصرف مواد غذایی سالم و مناسب باشد.

شکلات-صبحانه

مضرات نوتلا

نوتلا حاوی مواد چرب و قند زیاد است در نتیجه برای افرادی که دغدغه ی تناسب اندام دارند مناسب نیست.

چون علاوه بر افزایش وزن می تواند خطر ابتلا به برخی از بیماری های قلبی عروقی را نیز افزایش دهد.

باید بدانید که هر ۱۰۰ گرم نوتلا حاوی ۳۱ گرم چربی(که بخشی از آن را چربی های اشباع شده تشکیل می دهند) و ۵۵.۱ گرم قند است.

درست است که در هر کشوری که نوتلا تولید می‌کنند میزان ترکیبات آن را تغییر می دهند.

اما در حالت کلی این شکلات سرشار از چربی و قند است. نوتلا از بیش از ۶۰ درصد قند و روغن پالم،۱۳ درصد فندق، ۷.۴ درصد پودر کاکائو و ۶.۷ درصد پودر شیر تشکیل می‌شود.

قند موجود در آن حدود ۵۶ درصد یعنی بیش از نیمی از وزن یک شیشه نوتلا را در برمی گیرد.

روغن پالم در نوتلا

توجه داشته باشید که زیاده روی در مصرف این شکلات صبحانه علاوه بر افزایش خطر چاقی، احتمال ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را نیز افزایش می دهد،چون حاوی این اسیدهای چرب اشباع شده و به خصوص روغن پالم است.

متاسفانه روغن پالم باعث افزایش چربی خون می‌شود به خاطر اینکه حاوی اسیدهای چرب اشباع شده است و در نتیجه به سلامت قلب آسیب می رساند.

این روغن به سرعت باعث انباشتگی چربی در خون شده و به جداره ی داخلی رگ‌ها آسیب می‌زند.

البته توجه داشته باشید که روغن پالم در مواد غذایی دیگری مانند انواع بیسکوییت‌ها، شیرمال ها، محصولات لبنی و غیره نیز وجود دارد.

بیان نقاط ضعف نوتلا به این معنی نیست که از آن یک ماده ی غذایی قدغن شده و ناسالم بسازیم،به عقیده ی متخصصان هیچ ماده ی غذایی ممنوعی وجود ندارد و لازم نیست که خودتان را از نوتلا محروم کنید.

راز سلامتی این است که مصرف این قبیل خوردنی ها را محدود کرده و در مصرف آن ها زیاده‌روی نکنید.

مصرف کننده چه کاری باید انجام دهد؟

اگر نوتلا در فهرست مواد غذایی مورد علاقه شما قرار دارد، دلیل علمی برای توقف مصرف آن به واسطه محتوای روغن پالم وجود ندارد.

اما این نکته را به خاطر داشته باشید که ماده تشکیل دهنده اصلی این محصول قند است و از محتوای پروتئین پائینی نیز بهره می برد.

در شرایطی که نوتلا از عطر و مزه خوب و بافت کرمی برخوردار است،اما جایگزین های بهتری مانند کره بادام زمینی یا کره بادام برای آن وجود دارند.

راههای دریافت اپلیکیشن آسان بسان

هایپرمارکت آنلاین سیب اپهایپرمارکت آنلاین در کافه بازارهایپرمارکت آنلاین در گوگل پلی

 

 

سوپر مارکت آنلاین آسان بسان چیست؟

امروز کرمانشاه ، فردا ایران

هیچ دیدگاهی ثبت نشده هنوز, شما اولین باشید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *