طرز تهیه سس کچاپ : در دههٔ آغازین قرن ۱۹، به هر سسی که با سرکه تهیه می‌شد، سس کچاپ می‌گفتند. با گذشت سالیان متمادی، به تدریج سس کچاپ امروزی محبوبیت خود را بدست آورد و آنهم به این دلیل بود که مردمان آمریکا، علاقه خاصی به گوجه فرنگی داشتند. البته تا سال ۱۹۱۳م، در فرهنگ‌های لغت هنوز به جای گوجه فرنگی، قارچ ماده اصلی این  سس کچاپ محسوب می‌شد طرز تهیه سس کچاپ را در ادامه خواهید خواند.

مواد لازم براب تهیه سس کچاپ:

گوجه فرنگی رسیده ۲۴ عدد
پیاز زرد بزرگ  یک عدد
فلفل دلمه ای قرمز بزرگ  یک عدد
دانه کرفس  یک و نیم قاشق مرباخوری
دانه خردل    یک قاشق مرباخوری
فلفل شیرین    یک قاشق مرباخوری
دارچین   یک چوب
شکر قهوه ای    یک لیوان
نمک   یک قاشق غذاخوری
سرکه سیب یک و نیم لیوان
پاپریکا (نوعی فلفل قرمز)   یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه سس کچاپ

گوجه فرنگی را پوست کنید و پس از در آوردن قسمت های داخل، خرد کنید. پیاز فلفل را خرد کنید. بیاورید و خرد کنید. گوجه  پیاز و فلفل دلمه ای را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا نرم شود.

مواد را در مخلوط کن ریخته و به صورت پوره در بیاورید.

پوره را مجدد در ظرف برگردانید و به مدت حدود یک ساعت روی حرارت بالا قرار دهید تا پوره غلیظ شود و به نصف مقدار اولیه کاهش پیدا کند. در پارچه ای تمیز دانه های کرفس، دانه های خردل، فلفل شیرین و چوب دارچین را قرار داده و سر آن را ببندید و سپس در پوره قرار دهید.در این مرحله شکر و نمک را نیز به مواد اولیه اضافه کنید.

 مواد روی حرارت کم  به مدت ۲۵ دقیقه بپزد.

سپس سرکه سیب و پاپریکا را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا سس غلیظ شود. پارچه حاوی دانه های کرفس، خردل، فلفل شیرین و دارچین را از سس در آورید. برای استریل کردن شیشه سس، آن را در آب جوش قرار دهید تا داغ شود سپس سس را طوری بریزید که شیشه کاملا پر نشود و بین لبه شیشه و در جا باشد. شیشه های خوب وکیوم شده را به مدت یک هفته در جای تاریک و خنک نگه دارید تا خوب جا بیفتد.

این سس به مدت یک سال در مکان تاریک و خنک قابل نگهداری است. اما به محض باز شدن آن در یخچال قرار دهید.

راههای دریافت اپلیکیشن آسان بسان

هایپرمارکت آنلاین سیب اپهایپرمارکت آنلاین در کافه بازارهایپرمارکت آنلاین در گوگل پلی

 

 

سوپر مارکت آنلاین آسان بسان چیست؟

امروز کرمانشاه ، فردا ایران

هیچ دیدگاهی ثبت نشده هنوز, شما اولین باشید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *