طرز تهیه سس تارتار

طرز تهیه سس تارتار بسیار ساده است. این سس به علت ترکیبات آن امکان نگهداری طولانی آن وجود ندارد . به همین دلیل توصیه می شود که سس تارتار را خودتان تهیه کنید و تازه مصرف کنید

مواد لازم برای تهیه سس تارتار :

سس مایونز ۱ پیمانه
خیار شور خرد شده ۳ یا ۴ قاشق غذاخوری
پیاز یا پیازچه خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
جعفری تازه خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
آبلیموی تازه ۱ قاشق مرباخوری
سیر له شده ۱ حبه
پودر فلفل سیاه و نمک به مقدار کافی

 

طرز تهیه سس تارتار :

خیارشورها به انداز دانه نخود یا کمی ریزتر خرد شود. آنرا بشویید و آبکش کنید.
سس مایونز را در کاسه ریخته سپس خیارشور ، پیاز (پیازچه) ، جعفری آبلیمو ، سیر و ادویه را اضافه کرده و مخلوط کنید.
به همین راحتی سس تارتار شما آماده است.

موارد مصرف :

این سس مناسب برای غذاهای دریایی است .
شاید بیشترین مصرف این سس با میگوسوخاری ، ماهی کبابی ، ماهی سوخاری و میگوپفکی باشد.

تاریخچه :

تارتار نام اقوام ترک زبان در روسیه است ولی احتمالا این سس توسط فرانسوی ها ساخته شده است.

نکته :

به علت وجود سس مایونز در ترکیبات آن به زنان باردار توصیه نمیشود.

 

سوپر مارکت آنلاین آسان بسان چیست؟ و راههای دریافت اپلیکیشن آسان بسان

امروز کرمانشاه ، فردا ایران

هیچ دیدگاهی ثبت نشده هنوز, شما اولین باشید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *