طرز تهیه سس تارتار بسیار ساده است. این سس به علت ترکیبات آن امکان نگهداری طولانی آن وجود ندارد . به همین دلیل توصیه می شود که سس تارتار را خودتان تهیه کنید و تازه مصرف کنید.

مواد لازم برای تهیه سس تارتار :

سس مایونز ۱ پیمانه
خیار شور خرد شده ۳ یا ۴ قاشق غذاخوری
پیاز یا پیازچه خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
جعفری تازه خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
آبلیموی تازه ۱ قاشق مرباخوری
سیر له شده ۱ حبه
پودر فلفل سیاه و نمک به مقدار کافی

طرز تهیه سس تارتار :

خیارشورها به انداز دانه نخود یا کمی ریزتر خرد شود. آنرا بشویید و آبکش کنید. سس مایونز را در کاسه ریخته سپس خیارشور ، پیاز (پیازچه) ، جعفری آبلیمو ، سیر و ادویه را اضافه کرده و مخلوط کنید.
به همین راحتی سس تارتار شما آماده است.

موارد مصرف :

این سس مناسب برای غذاهای دریایی است. شاید بیشترین مصرف این سس با میگوسوخاری ، ماهی کبابی ، ماهی سوخاری و میگوپفکی باشد.

تاریخچه :

تارتار نام اقوام ترک زبان در روسیه است ولی احتمالا این سس توسط فرانسوی ها ساخته شده است.

نکته :

به علت وجود سس مایونز در ترکیبات آن به زنان باردار توصیه نمیشود.

راههای دریافت اپلیکیشن آسان بسان

هایپرمارکت آنلاین سیب اپهایپرمارکت آنلاین در کافه بازارهایپرمارکت آنلاین در گوگل پلی

 

 

سوپر مارکت آنلاین آسان بسان چیست؟

امروز کرمانشاه ، فردا ایران

هیچ دیدگاهی ثبت نشده هنوز, شما اولین باشید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *