سس سویا یا سویا سس نوعی چاشنی غذایی شور و تیره رنگ است که برای تهیه بسیاری از غذاهای آسیایی از آن استفاده می‌شود.از این سس که از دانه‌های سویا تهیه می‌شود. برای مزه‌دار کردن انواع سوپ‌، انواع کباب گوشت، ماهی، مرغ، سبزیجات و حتی تهیه انواع دیگر سس‌ استفاده می‌شود.

سویا سس در غلظت‌های مختلف و درجه‌های رنگ تیره تا روشن به فروش می‌رسد. سس‌های تیره معمولا غلیظ‌تر  و از لحاظ طعم و بو، قوی‌تر از سس‌های روشن هستند اما شوری کم‌تری نسبت به  سس‌های روشن دارند.

تهیه سس سویا سنتی و اصیل فرآیندی سخت و پیچیده است و شاید مدت‌ها طول بکشد تا یک سویا سس خوب و مرغوب حاصل شود با این حال، در روش صنعتی با استفاده از دستگاه‌های قدرتمند و مناسب می‌توان این فرآیند را کوتاه‌تر نمود و یک سویا سس مرغوب و قابل قبول ارایه داد.

خواص سس سویا

  • سس سویا ۱۰ برابر آب انگور مواد آنتی‌اکسیدان  دارد
  • باکتری اسید لاکتیک (پروبیوتیک) در این سس به مقدار خیلی زیادی وجود دارد.
  • سس سویا از ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی جلوگیری می‌کند و برای درمان بعضی حساسیت‌ها مفید است..
  • به علت عدم وجود عامل چربی این سس از بقیه سس ها بهتر است.
  • وقتی سس سویا با غذا مصرف می شود، چون دیگر نیازی به افزودن نمک به آن ماده غذایی نیست.

موارد مصرف سس سویا

سس سویا را روی سالاد، جوانه گندم، غذاهای چینی، گوشت، انواع پلوها و حتی پیتزا می ریزند اما مصرف آن با گوشت  یا خوراک هایی که نیاز به افزودن نمک دارند، بهتر از مصرف آن همراه با سالاد است. جایگزین کردن نمک سویا به جای نمک آشپزخانه یک عادت غذایی مناسب تلقی می شود. به ویژه اگر بیماری مانند فشار خون گریبان تان را گرفته باشد.

راههای دریافت اپلیکیشن آسان بسان

هایپرمارکت آنلاین سیب اپهایپرمارکت آنلاین در کافه بازارهایپرمارکت آنلاین در گوگل پلی

 

 

سوپر مارکت آنلاین آسان بسان چیست؟

امروز کرمانشاه ، فردا ایران

هیچ دیدگاهی ثبت نشده هنوز, شما اولین باشید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *