زمان نگهداری نان در یخچال و فریزر

نان از مهمترین مواد غذایی، ما ایرانی هاست. معمولا، نان را بیشتر از مصرف یک روز را در خانه نگهداری می کنیم، با توجه به تغییر سبک خرید و زندگی که نسبت به گذشته داشته ایم. مدت زمان نگهداری نان در یخچال یا فریزر حائز اهمیت است.

( زمان مطالعه کمتر از ۱ دقیقه )

نان معمولی و نان های غنی شده را به سه روش می توانید نگهداری کنید.

  1. نگهداری در دمای اتاق
  2. داخل یخچال
  3. فریز کردن

نگهداری نان در دمای اتاق

در گذشته، مادربزرگ ها، نان را داخل پارچه ای از جنس کتان و معمولا سفید رنگ و داخل جا نانی قرار میدادند. در این حالت نان بین ۴ تا ۶ روز قابل استفاده بود.

نان های مختلف زمان نگهداری متفاوتی داشتند. مثلا نان سنگک به اصطلاح سریعتر بیات میشد، و نان تافتون و لواش زمان بیشتری برای نگهداری داشتند.

زمان نگهداری نان در یخچال

مدت زمان نگهداری نان در یخچال

برای قرار دادن نان داخل یخچال ابتدا باید آنرا داخل کیسه یا ظرف دربسته نگهداری کنید، طوری که رطوبت خود را از دست ندهد. 

بزرگترین مشکل نگهداری نان در یخچال، از دست دادن رطوبت و خشک شدن آن میباشد. 

نانی که به خوبی بسته بندی شده باشد بین ۵ الی ۷ روز در میتوانید در یخچال نگهداری کنید. همانند نگهداری نان در دمای اتاق،  بسته به نوع نان زمان آن تغییر میکند.

نگهداری نان در فریزر

انواع نان ساندویچ، باگت و نان سنتی را می توانید در فریزر نگهداری کنید. مدت زمان نگهداری نان در فریزر ۶ ماه است.

برای نگهداری نان در فریزر دو نکته را باید رعایت کنید :

نکته اول بسته بندی، همانطور که در قبلتر گفته شد. بسته بندی باید طوری باشد که رطوبت نان از دست نرود.

نکته دوم مقدار نان داخل بسته بندی، در هر بسته باید مقداری نان قرار دهید، که مصرف یک وعده باشد. تا بعد از یخ زدایی دوباره مجبور به فریز کردن یا نگهداری آن نشوید.

یخ زدایی از نان فریز شده

برای حفظ کیفیت نان، از این دو روش برای دیفراست (یخ زدایی) آن استفاده کنید. 

روش اول

نان فریز شده را داخل بسته بندی خود به مدت ۱۰ الی ۲۰ دقیقه در دمای اتاق قرار دهید.

روش دوم

استفاده از مایکروویو، در این حالت مثل روش اول نان را از بسته بندی خارج نکنید و آنرا به مدت ۳۰ الی ۶۰ ثانیه در داخل مایکروویو با حداکثر توان آن بگذارید.

 

هیچ دیدگاهی ثبت نشده هنوز, شما اولین باشید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *