بهترین روش نگهداری حبوبات در منزل

در فرهنگ غذایی ما ایرانی ها انواع حبوبات از مهمترین مواد غذایی حساب میشود ، بنابراین بسیار مهم است که روش نگهداری حبوبات را بدانیم که از حشره زدن و فساد آنها جلوگیری شود.

چطور حبوبات را دسته بندی کنیم ؟

حبوبات برای نگهداری را میتوان به دو دسته تقسیم کرد

  • حبوبات سبز
  • حبوبات خشک

دانه حبوباتی مثل باقلا ، نخود فرنگی ، لوبیا سبز جزو حبوبات سبز حساب میشوند که در اینجا میتوانید نحوه نگهداری آنها را مطالعه کنید .

چند نمونه از حبوبات سبز

که معمولا این دسته از حبوبات نیاز به یخچال یا فریزر همراه با کمی فرآوری دارند.

اما در اینجا روی سخن ما حبوبات خشک است .

بهترین شرایط نگهداری حبوبات چیست ؟

دشمن حبوبات برای نگهداری بلند مدت سه عامل زیر است

  • رطوبت
  • نور مستقیم آفتاب یا نور زیاد
  • گرمای زیاد

پس در وهله اول باید شرایطی را مهیا کرد که نور مستقیم به آنها نخورد همچنین در جای خشک نگهداری شود و همچنین در جای نسبتا خنک باشند .

چگونه حبوبات را بسته بندی کنیم و کجا قرار دهیم ؟

  • قرار دادن حبوبات در ظروف پلاستیکی یا شیشه ایی در بسته
  • اضافه کردن مقداری نمک

بهترین حالت برای نگهداری حبوبات است .

اضافه کردن کمی نمک به آن است زیرا علاوه براینکه از شر حشرات موذی راحت می شوید ،

نمک تا حدود زیادی رطوبت محیط را به خود جذب می کند.

در این شرایط مدت نگهداری حبوبات بیشتر میشود.

چطور حبوبات را نگهداری کنیم ؟

اگر مقدار زیادی حبوبات تهیه کردید بهتر است که به اندازه مورد نیاز جلو دست بگذارید و بقیه آنرا

در طبقات پایین کابنیت یا ،

طبقات پایین کمد دیواری ،

یا در انباری (اگر خنک باشد) نگهداری کنید.

مدت زمان نگهداری حبوبات خشک در خانه چقدر است ؟

اگر شرایط نگهداری حبوبات خوب باشد. تا ۲ سال میتوان آنها را نگهداری کرد.

البته بیشتر هم میشود اما ممکن است که کهنه شوند.

گرچه زمان مناسبی برای نگهداری حبوبات تا به این لحظه ثبت نشده است اما به تجربه انبار داران حبوبات تا یکسال هیچ تغییری در آنها دیده نمشود و کاملا تازه به نظر می رسند . و فقط مقداری رطوبت خود را از دست میدهند و وزن آنها کمتر می شود.

سوپر مارکت آنلاین آسان بسان چیست؟ و راههای دریافت اپلیکیشن آسان بسان

امروز کرمانشاه ، فردا ایران

هیچ دیدگاهی ثبت نشده هنوز, شما اولین باشید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *