دستور تهیه سالاد برنج هندی، غذای سریع و آسان و خوشمزه

 

این ظرف غذای لذیذ با الهام از سالاد برنج هندی سرشار از طعم های معطر است. سالاد برنج هندی دارای پیاز ترد، انبه شیرین و خیار خنک است. شما می توانید در کمتر از ۳۰ دقیقه این غذا را آماده کنید. غذای هندی از این آسان تر پیدا نمی کنید!

جدول تغذیه ای سالاد برنج هندی:

سالاد برنج هندی

کربوهیدرات ۸۰.۲ گرم، پروتئین ۱۷.۵ گرم، فیبر ۸.۱ گرم

سالاد برنج هندی

  • زمان: ۳ دقیقه برای آماده سازی و ۱۲ دقیقه برای طبخ
  • وعده : شام
  • تعداد: ۴-۶ نفر
  • ۷۷۹ کالری

مواد لازم سالاد برنج هندی:

۶ عدد – پیاز

۲۵۰ گرم – برنج

۳۹۰ گرم – عدس سبز، تمیز کرده و شسته شده

نصف خیار، آن را از طول دو نصف کنید.

 ۱عدد – فلفل سبز کباب شده

۴عدد – پیازچه، خرد شده

یک دسته کوچک گشنیز، ساقه ها ریز خرد شده و برگ ها بصورت درشت خرد شوند.

۵ قاشق غذاخوری – نارگیل خشک شده

۷۵ گرم – بیبی اسفناج

برای چاشنی:

۳ قاشق غذاخوری – ترشی انبه

نصف لیموی آبدار

طرز تهیه سالاد برنج هندی:

از قبل به مدت ۵ دقیقه فر را روشن کرده و روی ۱۹۰ درجه سانتی گراد و فن آن را روی ۱۷۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. پیازها را روی یک سینی فر بزرگ قرار دهید و آن را برای ۱۰-۱۲ دقیقه بپزید تا قرمز و طلایی شود.

در همین حال برنج را بپزید، برنج پخته شده را در یک کاسه بریزید و با عدس، خیار، فلفل، پیازچه، گشنیزهای خرد شده و ۴ قاشق غذا خوری نارگیل مخلوط کرده و آنها را با هم بهم بزنید.

برای درست کردن سس آن، ترشی انبه و آب لیمو را در یک کاسه با نمک و فلفل مخلوط کنید. وآن را بر روی مخلوط برنج ریخته و دوباره آنها را با هم مخلوط کرده و هم بزنید.

برگ های اسفناج را مرتب بر روی یک دیس بچینید و روی آنها را با سالاد برنج پر کنید. پیازها را بر روی برنج بگذارید. سپس روی آنها نارگیل باقیمانده مانده را بپاشید و پیازچه و گشنیز بگذارید. سالاد برنج هندی شما آماده است، می توانید آن را سرو کنید.

 

راههای دریافت اپلیکیشن آسان بسان

هایپرمارکت آنلاین سیب اپهایپرمارکت آنلاین در کافه بازارهایپرمارکت آنلاین در گوگل پلی

 

 

 

سوپر مارکت آنلاین آسان بسان چیست؟

همیشه نزدیکتر

هیچ دیدگاهی ثبت نشده هنوز, شما اولین باشید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *