روغن پالم مانند سایر روغن ها از اسیدهای چرب و گلسیرین تشکیل شده است.

این روغن اسم خود را از اسید چرب سی ۱۶ پالمتیک اسید گرفته است.

مقدار اسید چرب اشباع در روغن پالم با توجه به اینکه از کدام قسمت میوه نخل استخراج شده متفاوت است.

روغن گوشت میوه پالم %۴۱ اشباع است و در حالی که روغن هسته پالم %۸۱ اشباع شده است

روغن پالم قرمز که از گوشت میوه گرفته می شود رنگ قرمز خود را از کاراتنوئید ها مثل آلفا کاراتون و بتا کاراتون و لیکوپن گرفته است. با توجه به مصرف روز افزون این محصول داشتن اطلاعات مختصر ازآن ضروری است.

روغن-پالم-درجهان

نمودار مصرف روغن پالم در جهان

روغن پالم حداقل دارای ۱۰ نوع کارتنوئید همراه با تو کرفرول و توکو تربو نولها می باشد.

برای اطلاعات بیشتر به مقاله روغن پالم چیست مراجعه کنید

در ترکیبات روغن پالم انواع اسید های چرب و ویتامین ها و مواد معدنی مختلفی تشکیل شده که در جدول زیر به بعضی از آنها اشاره شده است:

 

مقدار اسید چرب در روغن پالم در جدول زیر

درصد موجود نوع اسید چرب
۰.۱% C 14 Myristic اشباع
%۴۳.۵ C16پالمتیک اشباع
%۳۶.۶ C18 اولئیک اشباع نشده مو نو
%۹.۱ C18 لینو لیک اشباع نشده
%۵.۵ اسید چرب دیگر

میزان ویتامین و مواد معدنی موجود در ۱۰۰ گرم روغن پالم

درصد موجود نوع ویتامین یا مواد معدنی
Aویتامین
کلسیم
%۱۳ C ویتامین
آهن
%۴۰ B ویتامین
منگنز

سوپر مارکت آنلاین آسان بسان چیست؟ و راههای دریافت اپلیکیشن آسان بسان

امروز کرمانشاه ، فردا ایران

هیچ دیدگاهی ثبت نشده هنوز, شما اولین باشید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *