تندترین فلفل دنیا، عقرب دم قرمز آتشین در دهان شما

تندترین فلفل دنیا احتمالا لقب برازنده ای برای فلفلی است که یک جوان ۳۴ ساله را بعد از مسابقه ی خوردن تندترین فلفل روانه ی بیمارستان کرد.

تندترین فلفل دنیا

این روزها بازار رقابت بین فلفل ها بسیار داغ است و مدام یک تازه وارد سکوی نفر اول را تصاحب می کند. اما تندی این فلفل ها را چگونه اندازه گیری می کنند تا تندترین فلفل دنیا را پیدا کنند؟! ابتدا با روش اندازه گیری تندی فلفل آشنا شویم.

تندترین فلفل دنیا

واحد تندی فلفل :

قبل از آشنایی با جناب تندترین فلفل دنیا، حتما برایتان جالب خواهد بود که با روش تعیین اندازه ی تندی فلفل آشنا شوید.
مقیاس اندازه گیری تندی فلفل اسکوویل است، که ویلر اسکوویل داروساز آمریکایی آن را به طرز جالبی ابداع کرد.

اسکوویل در سال ۱۹۱۲ وقتی که داشت بر روی یک پماد تولید کننده ی حرارت کار می کرد این واحد را طراحی کرد.

این مقیاس بر پایه ی حس چشایی انسان است. به این صورت که شیره ای که از فلفل تهیه شده بود را به قدری رقیق کرد که دیگر تندی آن توسط انسان حس نشود.

به هر تعداد فنجان آبی که به آن برای رقیق شدن اضافه کرد، یک واحد اسکوویل می گویند.

مثلا اگر برای رقیق کردن یک فنجان ازسس تند ۳۰۰۰ فنجان آب نیاز باشد، تا تندی آن حس نشود، واحد آن ۳۰۰۰ اسکوویل می شود.

تندترین فلفل دنیا

کدام قسمت فلفل تند است؟!

فکر می کنید، می دانید تندی فلفل در کدام قسمت آن است؟!

ممکن است شما هم به خاطر تصوری که بین مردم جا افتاده فکر کنید، تندترین قسمت فلفل تخم هایش است، اما اینطور نیست.

قسمت سفید اسفنجی داخل فلفل باعث تندی آن است. این احساس سوزش به خاطر ماده ی شیمیایی است که در این قسمت اسفنجی قرار دارد و نامش کپسایسین است.

کپسایسین این توهم را برای بدن بوجود می آورد که در حال آتش گرفتن است.

در واقع حس چشایی ما مزه ای به نام تندی ندارد و احساسی که این ماده ی شیمیایی در بدن بوجود می آورد، همان احساسی است که مواد داغ ایجاد می کنند.

وقتی کپسایسین وارد بذاق می شود به گفته ی باسلر «همان گیرنده ای که به مغز می گوید قهوه داغ است، به شما می گوید فلفل تند است.»

حالا که با شیوه ی اندازه گیری تندی فلفل و ماده ای که باعث تندی آن می شود، آشنا شدیم بهتر است برویم سراغ تندترین فلفل دنیا !!

تندترین فلفل دنیا

فقط یک قدم با سوپرمارکت فاصله دارید، تنها کافیست بر روی این لینک کلیک کرده و اپلیکیشن آسان بسان را نصب کنید.

تندترین فلفل دنیا

بعد از طراحی واحد تندی فلفل توسط اسکوویل، دانشمندان توانستند درجه تندی فلفل ها را به طور نسبی اندازه گیری و تندترین فلفل دنیا را معرفی کنند.

بر این اساس بود که در سال ۲۰۰۷ فلفل قرمز ناگا جولوکی که به فلفل شبح لقب گرفته، با تندی یک میلیون اسکوویل تندترین فلفل دنیا شد. فلفل تند بعدی در سال ۲۰۱۰ بود که از فلفل شبح جلو زد و صاحب مقام اول شد و آن کسی نبود جز فلفل افعی ناگا. البته او هم چندان نتوانست این رتبه را برای خود حفظ کند و در سال ۲۰۱۲، فلفل عقربی مورگا ترینداد با یک میلیون و ۴۶۳ هزار و ۷۰۰ اسکوویل گوی رقابت را از او ربود.

بعد از آن بود که کارولینا ریپر در سال ۲۰۱۳ از همه سبقت گرفت و با یک میلیون و نیم اسکوویل تندترین فلفل جهان شد.

تندترین فلفل دنیا این فلفل که دمی شبیه عقرب دارد و به فلفل دم عقربی مشهور است، یک ترکیب دو رگه از دو فلفل تند قست و هابانروی قرمز است.

فلفل قست یا همان فلفل شبح، گونه ای از فلفل است که در هند تولید می شود. فلفل هابارنو نیز نوعی فلفل تند است که در مکزیک و آمریکای جنوبی رشد می کند و مانند قست از تندترین فلفل های دنیاست.

اد کاری بعد از ده سال کار بر روی این نوع فلفل، در شرکت تولید فلفل پاکر بوت، برای اولین بار در راک هیل ایالت کارولینای جنوبی در آمریکا کارولینا ریپر را پرورش داد.

بعد از اینکه او فهمید از کپسایسین موجود در فلفل تند ممکن است بتوان برای تهیه داروی ضد سرطان استفاده کرد، نیمی از محصول کارولینا ریپر خود را به تحقیقات سرطان اهدا کرد.

کارولینا ریپر

شاید این اعداد برای درک تندی این فلفل ها سخت باشد. برای اینکه تصور بهتری از اندازه ی تندی کارولینا ریپر، داشته باشید. می توانید تندترین سس هایی که در بازار موجود است، با درجه تندی ۳۰ تا ۴۰ هزار اسکوویل و یا تندترین فلفل هایی که برای درست کردن غذا استفاده می کنند با واحد تندی بین دوهزار و ۵۰۰ تا ۸ هزار اسکوویل را با آن مقایسه کنید.

احتمالا حالا تصور بهتری از تندی کارولینا ریپر دارید. وقتی که شما یکی از این عقرب های دم قرمز آتشین را می خورید، منتظر سوزش و درد زیادی هستید. اما چیزی که انتظارش را ندارید این است که این درد تا چند روز ادامه داشته باشد و باعث سردرد های شدید و تنگ شدن رگ های مغزی شود.

در مسابقه خوردن فلفل های تند، یک مرد ۳۴ ساله آمریکایی که یک فلفل کارولینا ریپر را خورده بود، دچار سردرد ناگهانی شدیدی شد که او را روانه ی بیمارستان کرد.

او بعد از خوردن فلفل دم عقربی سریعا دچار حالت تهوع شد و بعد دچار سردرد وحشتناکی شد که به پشت جمجمه و گردن سرایت می کرد.

پزشکان بعد از بررسی او نتوانستند از قضیه سردر بیاورند. چون هیچکدام از علائم نزدیک بودن سکته مغزی مانند ضعیف شدن بینایی، اختلال در حرف زدن، ضعف عضلانی و یا گرفتگی رگ های خونی در او دیده نمی شد.

اما در نهایت متوجه شدند، بعضی از رگ های مغزی وی تنگ شده و او دچار نوعی بیماری مغزی عصبی شده است، که به سندروم RCVS یا سندروم انقباض برگشت پذیر عروق مغزی معروف است.

این سندروم یک سری سردردهای صاعقه ای و ریزش مو را به دنبال دارد و در بدترین حالت منجر به خونریزی یا سکته مغزی می شود. این سندروم معمولا در واکنش به داروهای مخدر بوجود می آید و این اولین بار بود که بعد از مصرف فلفل تند این حالت رخ داد. تنها یک بار قبلا مردی بعد از خوردن نوعی فلفل تند دچار حمله قلبی شده بود.

اگر بعد از خوردن فلفل دچار عوارض این چنینی و سردردهای ناگهانی شدید شدید، حتما به پزشک مراجعه کنید. این موضوع را هم فراموش نکنید که فلفل ها بعد از سرخ شدن تندتر می شوند و حملات مغزی شدیدتری بوجود می آورند.
اگر به مبحث ادویه جات علاقه مند هستید، به مقاله لیست کامل ادویه جات نیز سری بزنید.

 

  راههای دریافت اپلیکیشن آسان بسان

هایپرمارکت آنلاین سیب اپهایپرمارکت آنلاین در کافه بازارهایپرمارکت آنلاین در گوگل پلی

 

 

سوپر مارکت آنلاین آسان بسان چیست؟

امروز کرمانشاه ، فردا ایران

هیچ دیدگاهی ثبت نشده هنوز, شما اولین باشید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *