انواع پنیر و موارد مصرف آنها

مصرف انواع پنیر از دیرباز رایج بوده است؛ عضوی از اعضای خانواده لبنیات که به دنبال اهلى كردن چهار پایان شیرده مثل بز، شتر یا گاومیش کشف شده است.

در مناطقى بین آسیا و اروپا و در تبت و ایران شیر را هنوز هم مثل عهد قدیم تخمیر مى ‌كنند و از آن ماست و پنیر می زنند.

پنیر غذاى پروتئین ‌دار كاملى است و منبع خوبی از پروتئین، کلسیم و فسفر می باشد و كاملا مى‌تواند جاى گوشت را بگیرد.

انواع پنیر به دلیل دارا بودن کلسیم و فسفر زیاد برای کودکان در حال رشد و حتی بزرگسالان لازم است.

افرادی که کار فكرى مى ‌كنند، كسانى كه در اثر كار زیاد خسته مى‌ شوند و كسانى كه ضعیف‌ هستند باید پنیر بخورند زیرا پنیر داراى فسفر است و فسفر غذایى مطلوب براى این دسته از اشخاص است.

بهترین نوع پنیر

بهتر است از میان انواع پنیر، پنیرهای کم چرب را انتخاب کنیم. انواع پنیر پُر چرب منبع عمده اسیدهای چرب اشباع هستند که برای سلامتی مضر هستند بنابراین مصرف پنیرهای پرچرب و خامه‌ای به یک بار در هفته باید محدود شود.

در ضمن، مصرف پنیرهای باز و محلی به علت احتمال آلودگی ‌های میکروبی توصیه نمی شود چرا که می ‌تواند حامل میکروب ‌های مسمومیت‌ زای خطرناکی مثل سالمونلا، بروسلا و… باشد که ایجاد كننده حصبه، مسمومیت ناشی از لیستریا و تب مالت هستند.

پنیرهای نرم‌ تر به دلیل چربی كه دارند ماندگاری كمتری داشته به این دلیل باید زودتر مصرف شوند اما پنیرهای سفت مقاوم تر هستند.

انواع پنیر و موارد مصرف آنها

پارمزان

پنیر سفید و کهن ایتالیاست که از شیر گاو تهیه شده است پارمزان به دو نوع کهن و جوان وجود دارد پارمزان کهن طعمی بسیار عالی دارد و بهای بیشتری نسبت به پارمزان جوان دارد.

انواع پنیر

موارد استفاده

سس ها ، سوپ ها ، پاستاها و خوراک های با برنج و غذاهای داخل فر.

چدار

پنیری انگلیسی که تکه تکه های بریده شیر را روی هم قرار می دهند و به همین دلیل به این اسم مشهور شده است.

چدار دارای چربی حدودا ۴۸ درصد در ماده خشک است و گونه ای از آن به سبب استفاده از رنگ، نارنجی است و بهای گران تری نسبت به جدار معمولی دارد.

انواع پنیر

گودا

پنیر معروف هلندی است که وطن اصلی آن شهر کوچکی است به همین نام. در ابتدا از شیر خام تهیه شده است اما از اوایل قرن بیستم با شیر پاستوریزه تهیه می شود.

گودا دارای ۴۸ درصد چربی در ماده خشک است.

انواع پنیر

موارد استفاده:

به سبب ذوب شدن سریع برای غذاهایی که داخل فر پخته می شوند مناسب است.

فقط یک قدم با سوپرمارکت فاصله دارید، تنها کافیست بر روی این لینک کلیک کرده و اپلیکیشن آسان بسان را نصب کنید.

موتزارلا

پنیری ایتالیایی می باشد که در ایران به اشتباه به آن مازارلا یا موزارلا گفته می شود. به سبب تولید فراوان و عدم دستیابی به شیر گاومیش از شیر گاو ساخته می شود. ایتالیایی ها از دیرباز برای پخت پیتزا از آن استفاده می کردند.

انواع پنیر

موارد استفاده:

چون سریع ذوب نمی شود در تهیه انواع سالادها و خوراک ها و ساندویچ های سرد استفاده می شود. ترکیب این پنیر با گوجه فرنگی، ریحان تازه و روغن زیتون از بهترین خوراکی های روزهای گرم است.

فتا :

پنیری است که سالها در ایران تولید می شود اصل ان با شیر گوسفند در بلغارستان و یونان تهیه می شود.

انواع پنیر

موارد استفاده :

ویژه سالاد و غذاهای سرد است

پنیر فیلافیلا

از خاصیت ذوب بسیار استثنایی برخوردار بوده و به راحتی بر روی پیتزا پخش شده و به هیچ وجه آب نمی اندازد.

 یکی از خواص این محصول بالا بودن طول عمر فیلافیلا در یخچال نسبت به سایر پنیرهای پیتزا می باشد ،که این مسئله به شرایط بهداشت و نحوه فرآیند انجام شده مناسب روی آن بر می گردد.

 حتما باید پنیر رنده شده فیلافیلا را ۴ الی ۵ دقیقه قبل از پایان پخت به پیتزا اضافه کرد. (یعنی پس از اضافه کردن پنیر رنده شده فیلافیلا حداکثر ۵ دقیقه در فر بماند.)

پنیر فیلافیلا به علت داشتن بافت امولسیونی به هیچ وجه نباید به صورت فریز شده مصرف گردد.

بهترین دما برای نگهداری این محصول ۴ الی ۸ درجه سانتی گراد در یخچال معمولی می باشد.

انواع پنیر

موارد مصرف:

پنیر فیلافیلا در پیتزا، انواع غذاهای ایتالیایی و سوپ ها مصرف می شود

 

راههای دریافت اپلیکیشن آسان بسان

هایپرمارکت آنلاین سیب اپهایپرمارکت آنلاین در کافه بازارهایپرمارکت آنلاین در گوگل پلی

 

 

سوپر مارکت آنلاین آسان بسان چیست؟

امروز کرمانشاه ، فردا ایران

هیچ دیدگاهی ثبت نشده هنوز, شما اولین باشید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *