انواع سرکه در همه جای آشپزخانه هست این ماده غذایی راه خود را در  خیلی از غذاها و خوارکی ها باز کرده است. از سرکه ها در انواع سالاد ، تبدیل شیر به ماست و دوغ ، در انواع سس ها و بیکن ها استفاده میشود.

انواع سرکه و کاربرد آنها

در ادامه به معروف ترین سرکه ها و کاربرد آنها می پردازیم.

سرکه

سرکه بالزامیک :

این سرکه خوش طعم گران است . دلیل آن مدت زمان طولانی است که سرکه بالزامیک به دست می آید. هر چه سرکه شیرین تر باشد عمر آن بیشتر است و به طبع گرانتر است .از این سرکه بیشتر برای سالادهای سبز و با پنیر استفاده میشود .

سرکه بالزامیک در دو رنگ قرمز و سفید موجود است . اگر میخواهید سالاد با رنگ ملایم داشته باشید از سرکه بالزامیک سفید استفاده کنید .انواع سرکه بالزامیک مصارف مختلفی دارند و و گرانترین آنها سرکه بالزامیکی است که از بلوط به دست می آید، این مدل در یک دوره بلند مدت چند ساله بدست می آید  و از آن برای چاشنی انواع سالاد سبز ، پیش غذاها و پنیرها استفاده میشود.

سرکه سفید و قرمز :

معروف ترین سرکه در دنیا سرکه سفید و سرکه قرمز است که از انگور بدست می آید ، برای ساختن انواع ترشی و استفاده به عنوان چاشنی غذا و استفاده از در انواع سالادها و جایگزین مناسبی بجای آبغوره و آبلیموه می تواند باشد .این دو مدل سرکه بسیار اقتصادی و ارزان است و مصارف زیادی دارد . همچنین یک چاشنی خوب برای اضافه کردن به گوشت گوساله ، ماهی و مرغ در هنگام گریل شدن یا سرخ شدن است.این سرکه از دیرباز در بین خانواده های ایرانی بسیار محبوب بوده است.

سرکه سیب :

همانطور که از اسمش پیداست این سرکه از سیب بدست می آید و جزو سرکه های ارزان است . این سرکه برای بهداشت پوست و مو در مصارف خانگی محبوبیت دارد . و همچین برای اضافه کردن به ماهی و مرغ گزینه خوبی است .این سرکه دارای قیمت متوسطی است. و طعم دلچسبی دارد.

نکته نگهداری سرکه سیب :

سرکه سیب باید در یخچال نگهداری شود چون باکتریهای مثل coli (کولی) میتوانند در دمای معمولی در سرکه سیب رشد کنند و خطرناک است.

سرکه برنج :

این سرکه دارای کمترین میزان اسید در بین سرکه های است و از برنج تهیه شده است و بیشتر در ژاپن و چین از آن استفاده میشود.

سرکه تخمیری :

این سرکه کیفیت بسیار پایینی دارد و طعم آن بسیار تند است و بیشتر برای تبدیل شیر به دوغ مناسب است. سرکه تخمیری از تخمیر الکل بدست می آید و به همین دلیل ارزان ترین مدل سرکه در بازار است و به هم اندازه هم دارای کیفیت پایین می باشد.

طعم های جایگزین سرکه :

لیمو و آبلیمو می تواند جایگزین سرکه سیب ، قرمز ، سفید ، برنج و تخمیری شود ولی نمی تواند جایگزین سرکه بالزامیک شود چرا که طعم و شدت آنها با هم متفاوت است.

شرایط نگهداری سرکه :

سرکه سیب که در بالا توضیح داده شده که چطور نگهداری شود. اما بقیه سرکه ها بهتر از در ظروف دربسته که بهتر است شیشه ایی باشد و در جای تاریک ، خنک و خشک نگهداری شود.

راههای دریافت اپلیکیشن آسان بسان

هایپرمارکت آنلاین سیب اپهایپرمارکت آنلاین در کافه بازارهایپرمارکت آنلاین در گوگل پلی

 

 

سوپر مارکت آنلاین آسان بسان چیست؟

امروز کرمانشاه ، فردا ایران

دیدگاه (2)

    بهترین مدرس زیست شناسی
    شهریور ۲۶, ۱۳۹۶-۱۰:۰۳ ب٫ظ

    مطلب بسیار خوبی بود.ممنون

    آموزش آشپزی
    مهر ۱۱, ۱۳۹۶-۱۰:۳۸ ق٫ظ

    خیلی خوب بود ممنون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *