نکاتی مهم در تهیه انواع ترشی

درست کردن  انواع ترشی تخصص فوق العاده ای نمی خواهد. در واقع هر کسی می تواند ترشی مخصوص خود را با استفاده از میوه و سبزیجات محبوبش درست کند.

ترشی را می توان برای فصل زمستان و پاییز تهیه کرد و به طور کلی برای ما ایرانیان فصل زمستان و پاییز فصل انواع ترشی خوشمزه و ایرانی است.

اما برای آنکه انواع ترشی به درستی عمل آید و طعم و مزه مناسبی داشته باشد باید نکاتی را هنگام  تهیه  ترشی رعایت کرد این نکات برای تهیه انواع ترشی عمومیت دارد.

ترشی

برای تهیه ترشی خوب و خوشمزه باید موارد زیر رعایت شود

خلوص سرکه

سرکه ترشی باید خوب و خالص باشد، بهترین نوع آن سرکه ای است که از انگور، کشمش و سیب تهیه شود.

جوشاندن سرکه

چون یکی از دلایل کپک زدن ترشی ها، ناخالص بودن ترشی ها است، بنابراین بهتر است سرکه را قبل از استفاده به مدت چند دقیقه جوشانده و پس از سرد شدن استفاده کنید.

سبزی ترشی

معمولا سبزی ترشی هفت نوع معطر است که به هفت سبزی معروف است، اما می تواند بر حسب سلیقه خود سبزی ها را انتخاب کنید.

هفت نوع سبزی عبارتند از

شوید، نعناع، جعفری، مرزه، گشنیز ، ترخان و ریحان.

عمل آوری سبزی ها

بهتر است سبزی ها را پس از پاک کردن و شستشوی اولیه به مدت ۲ ساعت در آب و نمک قرار داده تا سبزی برای جذب سرکه آماده شود.

( مقدار شوری آب و نمک باید مانند آب برنج باشد) سپس سبزی را در آبکش ریخته و روی آن آب بریزید و بگذارید آب آن برود،

پس از این که مطمئن شدید آب اضافه آن گرفته شده است سبزی را خرد کرده و به مدت یک روز، روی پارچه نخی بریزید تا کمی خشک شود.

این سبزی برای استفاده در ترشی آماده است.

جوشاندن میوه ها در سرکه

میوه هایی که می خواهید در تهیه ترشی از آنها استفاده کنید باید قبلا در سرکه بجوشانید.

ظروف مورد استفاده

ظروفی که در آنها ترشی تهیه می کنید باید سفالی، بلوری یا چوبی باشد و هرگز در ظروفی که از جنس پلاستیک یا روی هستند برای این منظور استفاده نکنید.

محل نگهداری ظروف ترشی

ظروف ترشی باید در جای خنک نگهداری شوند.

نگهداری ترشی ها

هر ماده شناور در سطح ترشی یا سرکه باید فورا برداشته شود

ادویه های لازم برای تهیه ترشی

ادویه های پر استفاده در تهیه انواع ترشی عبارتند از : نمک ، میخک ، فلفل سبز ، فلفل قرمز ، فلفل سیاه ، شوید خشک ، زنجبیل ، سیاه دانه ، گلپر ، هل ، زیره ، نعناع خشک ، پودر خردل ، زردچوبه ، برگ مو ، برگ آلبالو که به ترشی ها طعم و عطری دلپذیر می دهند .

مقدار سرکه و نمک لازم

سرکه باید به مقداری اضافه شود تا روی مواد را بپوشاند. همچنین باید محلول آماده شده را بچشید تا نمک آن بیش از اندازه نباشد

نکاتی مهم برای ایجاد طعمی بهتر

بهتر است ترشی را در درون ظرف های شیشه ای ریخته و نگهداری کنید ظرف های پلاستیکی با گذشت مدت زمانی طعم ترشی را تغییر می دهند.

ظرف های ترشی را در جای خشک و خنک و به دور از نور آفتاب قرار دهید .

حتما مواد مخلوط شده ترشی را بگذارید تا بخوبی خشک شوند و ظروفی را هم که استفاده می کنید حتما خشک باشند و هیچ گونه رطوبتی به ترشی نباید برسد چون رطوبت باعث می شود تا ترشی کپک بزند .

هرگز باقی مانده ترشی را که در سر سفره قرار داده اید به درون ظرف ترشی باز نگردانید زیرا باعث کپک آن می شود .

میزان سرکه و ادویه ترشی را می توانید بر طبق ذائقه خودتان افزایش و کاهش دهید .

هرگز گل کلم را قبل از اینکه به ترشی اضافه می کنید نجوشانید زیرا با جوشاندن آن تردی و سفیدی گل کلم از بین می رود

راههای دریافت اپلیکیشن آسان بسان

هایپرمارکت آنلاین سیب اپهایپرمارکت آنلاین در کافه بازارهایپرمارکت آنلاین در گوگل پلی

 

 

سوپر مارکت آنلاین آسان بسان چیست؟

امروز کرمانشاه ، فردا ایران

هیچ دیدگاهی ثبت نشده هنوز, شما اولین باشید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *