ارزش غذایی کنسرو ماهی

کنسرو ماهی از یک مدل ماهی به نام ماهی تن Tuna Fish تهیه میشود که برخلاف اکثر ماهی ها گوشت آن کمی صورتی رنگ است ارزش غذایی کنسرو ماهی که با این ماهی درست می شود را در ادامه مورد بررسی قرار خواهیم داد .

ماهی تن چیست و در کجا زیست میکند ؟

ماهی تن یا Tuna Fish  یک ماهی است که بصورت گروهی در آبهای آزاد زیست میکند و امکان پرورش آن در مراکز پرورش ماهی نیست. این ماهی همانند اکثر ماهی ها خونسرد می باشد ولی به علت جنب جوش آن جریان خون در بدنش زیاد است و به همین علت گوشت آن برخلاف اکثر ماهی ها صورتی رنگ می باشد.

چند نمونه از ماهی تن ، ماهی تن دارای نژادهای مختلفی است که مهم ترین آنها میتوان موارد زیر را نام برد :

  • یلوفین تن Yellowfin Tuna
  • اسکیب جک تن Skipjack Tuna
  • بلوفین تن Bluefin Tuna
  • آلاباکو تن Albacore Tuna

ارزش غذایی ماهی تن

ماهی تن مثل اکثر ماهی ها سرشار از امگا۳  و امگا۶  است. در هر ۱۰۰ گرم ماهی تن منابع زیر را داریم :

  • انواع چربی مفید ۶ گرم
  • کلسترول ۴۹ میلیگرم
  • سدیم ۵۰ میلیگرم
  • پتاسیم ۳۲۳ میلیگرم
  • کربوهیدرات ۰ گرم
  • پروتئین ۳۰ گرم
  • ویتامین A
  • ویتامین B6
  • ویتامین B12
  • منیزیم
  • کلسیم
  • آهن

ارزش غذایی کنسرو ماهی چیست ؟

بعداز کنسرو شدن ماهی تن متاسفانه مقداری از ویتامین های و مواد معدنی خود را از دست میدهد .اما نکته بد آن است که برای نگهداری ماهی تن در کنسرو مقداری روغن و نمک به آن افزوده میشود . که بهتراست قبل از مصرف روغن آنرا خارج کنید ، بعضی از کنسرو های ماهی تن از روغن زیتون یا آب نمک استفاده می کنند ، که ضرر آن را به حداقل برسانند.

در کل استفاده از کنسرو ماهی تن یا تن ماهی هیچ منعی نه تنها ندارد بلکه بیشتر مواد غذایی و مواد معدنی ماهی تن را میتوانید از کنسرو ماهی تن دریافت کنید.

راههای دریافت اپلیکیشن آسان بسان

هایپرمارکت آنلاین سیب اپهایپرمارکت آنلاین در کافه بازارهایپرمارکت آنلاین در گوگل پلی

 

 

سوپر مارکت آنلاین آسان بسان چیست؟

امروز کرمانشاه ، فردا ایران

هیچ دیدگاهی ثبت نشده هنوز, شما اولین باشید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *